Translate

woensdag 8 oktober 2014

Edelherten in het Weerterbos

Enkele weken geleden zijn we weer met een groepje van IVN fotowerkgroep Kieknou in de vroege ochtend naar het Weerterbos geweest om de burlende edelherten te fotograferen.
Het is inmiddels traditie dat we dit een keer per jaar doen en het was wederom heel gezellig, het was een mooie ochtend maar helaas lieten de herten zich niet echt veel zien maar gelukkig toch nog wat foto's kunnen maken.
12 opmerkingen:

 1. ik vind ze super,wat een prachtige sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kunstzinnige foto's van een brok ooernatuur. Gr. Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fraai! foto 1, 5 en 7 vind ik het mooist.
  fijn weekend!
  groet,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marcel,

  Je hebt er toch een aantal mooie platen uit weten te persen ook al lieten de herten zich niet veel zien. Foto nr. 3 vind ik ik een hele mooie maar ik zou hem iets meer contrast meegeven. Ik was enkele weken geleden ook een ochtend daar, ook toen maar 1 hert, maar wel duizenden muggen die me lek gestoken hebben.

  Groeten,
  Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marcel,
  ich kann mich nur anschliessen an meine Vorredner, eine perfekte Serie von Bildern, gratulation
  Grüsse Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het toch nog een helle mooie serie edelherten wat je heb gemaakt.
  prachtig zo in de mist het blijfen mooie dieren om foto's van te maaken.
  groetjes peter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De sfeer zit er goed in. Foto 3 inderdaad iets meer contrast zodat het hert er iets meer uitspringt. Ben ook een keer heel vroeg gegaan en toen was het resultaat nul. Kan me voorstellen dat de belichting erg moeilijk is geweest; licht landschap en donker hert maar ze staan er toch heel mooi op. De laatste opname springt er voor mij uit door de compositie; water vooraan, hert boven in hoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is weer voorbij... Maar je hebt er toch een aantal mooie foto's van kunnen maken. Het donkere kader bij nummer 8 is knap gedaan. Ik heb het ook geprobeerd, maar bij mij werden het rare vlekken in het beeld. De mist geeft de foto's wel een mooie sfeer.
  Volgend jaar weer?!
  groeten, Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen